Джим Палас Варна

Здравейте приятели, Спортен Комплекс Gym Palace отваря в понеделник - 18 Май 2020, с нормално работно време. Отваряме при спазване на инструкциите спуснати от Министерството на младежта и спорта. Изискванията и мерките може да видите тук

Цени масажи

Масаж

Еднократни посещения

35.00 лв.
Класически масаж60 минути
Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта и лимфата, освобождава отпадните продукти от обмяната на веществата, стимулира кожата и отделянето на хормони, увеличава хемоглобина и прави съединителната тъкан на ставите еластична. Масажът успокоява уморените мускули, в резултат на което се постига пълна релаксация на тялото и ума. Целта на класическият масаж е цялостна релаксация и тонизиране на организма. Чрез този масаж се стимулира имунната система, подобрява се кръвообръщението и се отпускат мускулите, като по този начин тялото се освобождава от умората. При извършването на класически масаж се използват различни видове масла, кремове и лосиони с цел повишаване на плавността на плъзгащия ефект при намалено съпротивление с кожата. Класическият масаж може да се използва за профилактика и лечение на определени заболявания, за корекция на стойката на фигурата, премахване на мускулно напрежение и др.
40.00 лв.
Класически масаж с Mагнезиево олио 60 минути
Процедурата съвместява терапевтичния ефект на лечебния масаж с благотворното действие на магнезия. Използването на магнезиево олио при масажа увеличава многократно оздравителното му действие. Най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий е трансдермално (усвояване чрез кожата). Магнезиевото олио лесно се абсорбира през кожата, откъдето магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм. При трансдермалната терапия организмът усвоява само това количество магнезий, от което се нуждае.
25.00 лв.
Частичен масаж30 минути
Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Техниките и похватите, които се използват са същите, като при класически масаж. Целта е бързо да се премахне умората и болката.
30.00 лв.
Частичен масаж с Mагнезиево олио30 минути
Процедурата съвместява терапевтичния ефект на лечебния масаж с благотворното действие на магнезия. Използването на магнезиево олио при масажа увеличава многократно оздравителното му действие. Най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий е трансдермално (усвояване чрез кожата). Магнезиевото олио лесно се абсорбира през кожата, откъдето магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм. При трансдермалната терапия организмът усвоява само това количество магнезий, от което се нуждае.
20.00 лв.
Антицелулитен масаж30 минути
Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новопридошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е много важно засегнатите зони да се третитат с качествени продукти, като целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастните клетки. Продължителността е 30 минути. Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. От голямо значение е честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Най-добрият вариант за постигане на успех е, когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. Това са т.нар. апаратни техники. Освен, че предизвикват разграждане на мастните клетки, те допринасят за доброто моделиране на силуета. По принцип масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър. Най–добрия вариянт за добър успех е антицелулитната програма, зависеща от дълбочината на целулита.
15.00 лв.
Пилинг на цяло тяло25 минути
Необходимо е да се използва пилинг, защото епидермисът на тялото е подложен на същия цикличен процес, както и този на лицето. Освен това през различните сезони (най-подчертано през зимата) точно той страда най-много от липсата на достатъчно количество кислород. Ще му помогнете да започне да диша нормално с 1 - 2 ексфолиации на месец. Жизненият цикъл на клетките има продължителност 4 – 5 седмици, след това те умират, натрупват се на повърхността на кожата. Истината е, че когато искаме да запазим по-дълго здравето и младостта на епидермиса си, всекидневните водни процедури не са достатъчни – той се нуждае от редовно и основно третиране, чрез ексфолиране. Така от повърхността на епидермиса се отделят всички мъртви клетки и в резултат на това се стимулира възпроизводството и подобрява кръвоснабдяването им. Процедурата се извършва, чрез приготвяне на индивидуална масажна смес от 100% чисти растителни и етерични масла, и био ексфолианти.
35.00 лв.
Лечебен масаж с мед30 минути
Медотерапията, като масажна процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на човека. За тази цел се използва пчелен мед, който се нанася върху кожата на тялото и чрез специфични масажни похвати се извличат вредните токсини задържали се в подкожните тъкани на човешкото тяло. Медният масаж в днешния му вид представлява цялостен природен метод на лечение, при който си взаимодействат няколко различни лечебни подхода. Третирането на кожата с ръце и насоченото стимулиране на отделни зони от гърба в съчетание с изключителните лечебни качества на пчелния мед взаимно се допълват и засилват действието си. Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е "изсмукване" и "изпомпване" от тъканите на тялото на натрупаните с години токсини. Пчелният масаж въздейства лечебно на организма директно през кожата и прилаган като терапия, възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при: артроза (коксартроза, спондилартроза и др.); белодробни заболявания; чернодробни болести; главоболие; безсъние; депресии; синдром на хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и бременност.
37.00 лв.
Арома масаж60 минути
В аромa масажа се ползват етерични масла, за които се смята че имат лечебни свойства. Тези масла са концентрирани есенции взети от цветя, плодове, семена, листа и кора на някои растения. Ароматерапията работи, чрез усвояване на маслата през кожата в кръвоносната система. Маслата минат през тялото Ви и имат ефект върху определен орган или функция на тялото. Класическият арома масаж е алтернативна терапевтична техника, която съчетава натуралните терапевтични свойства на етеричните масла и лечебната сила на масажа. Арома масажът има не само мощни физически, емоционални и психически ефекти, но също така е великолепно релаксиращо и възстановяващо средство. Ползите от ароматерапията влияят на широк спектър от здравословните състояния на нервната, кръвоносната, лимфната, имунната и мускулната системи. Арома терапията е приятен метод за ментално прочистване, релаксация и облекчаване на стреса и главоболието. Ползите от арома масажа на цяло тяло - релаксира, балансира и хармонизира тялото, намалява стреса, укрепва цялото тяло и поддържа собствените му лечебни процеси, укрепва имунната система, за да се бори с инфекциите.
ПРОМО
90.00 лв.
Антицелулитен масаж /ПАКЕТ/ 5бр.30 минути
ПРОМО
180.00 лв.
Антицелулитен масаж /ПАКЕТ/ 10бр.30 минути
50.00 лв.
СПА ТЕРАПИЯ- „ШОКОЛАДОВО ИЗКУШЕНИЕ“90 минути
Шоколадът, какаото и какаовото масло са отлични овлажнители на кожата. Шоколадът също така съдържа кофеин, който стимулира кръвообращението и дава на кожата здрав вид. Ароматът на шоколад освобождава серотонин - същият хормон, който се отделя, когато сме влюбени и за много хора това носи чувство на щастие и намалява стреса. Шоколадовата терапия е истинска наслада за кожата и душата с релаксиращо и подмладяващо действие, гони стреса и допринася за постигане на душевно равновесие, изпълва с позитивна енергия. Терапията действа подхранващо на кожата, стимулира регенеративните процеси, предотвратява появата на бръчки, придава блестящ и равномерен вид на тена. За всичките прекрасни качества допринасят съдържащите се в какаото полифенолни съединения, които имат свойството да забавят процесите на стареене. Съчетаването им с чувството на наслада, което пораждат асоциациите с така обичаният от всички шоколад води до състояние, което може да се нарече Шоколадова мечта. Резултата е дълготраен комфорт, свежест и релаксация. Освен това шоколадовите процедури стимулират производството на ендорфини “естествените хормони на удоволствието”, подхранват кожата в дълбочина, тонизират целия организъм. Всяка уважаваща себе си дама може да изпита благотворното въздействие на професионалните грижи с шоколад. Усещането е невероятно!
50.00 лв.
СПА ТЕРАПИЯ- " ЗЛАТО "90 минути
Златна терапия, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати, един наистина оригинален ритуал на красотата. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Масажът включва - Пилинг със злато, Маска със злато, Масаж на цяло тяло със злато.
НОВО
45.00 лв.
СПА ТЕРАПИЯ- " БЪЛГАРСКА РОЗА"90 минути
ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ „BULGARIAN ROSE“ - „Една българска роза...", едно откъсване от всички човешки проблеми, грижи и пренасяне на душата в ароматния свят на розата! ... една изживяна любов, като миг от сбъдната мечта!
НОВО
45.00 лв.
СПА ТЕРАПИЯ- "НАТУРАЛЕН КОКОС"90 минути
СПА ТЕРАПИЯ "Натурален Кокос" - Терапия, подходяща за чувствителна и деликатна кожа и изравняваща тена терапия с пилинг с натурални кокосови стърготини, потопени в маслена баня жожоба и маслина. Терапията се допълва от нежно и фино кокосово масажно масло и маска с кокос. Терапията се препоръчва за лекува хронична умора, хронични кожни проблеми и подобрява значително съня.