Back to Top

"Инструктор по BODY BURNER, GYMSTICK, FIT VIBE."

Полезна информация

BODY BURNER

BODY BURNER е сутрешна тренировка включваща кардио и силово натоварване с цел изгаряне на излишните мазнини, оформяне на проблемни зони и постигане на красива, стегната и симетрична фигура! По време на тренировка се използват различни фитнес аксесоари /гири, ластици, топки, тежести/ с цел разнообразяване на упражненията, както и повишаване на ефективността от натоварването.


GYMSTICK

GYMSTICK - За първи път в България - тренировка с фитнес стик! Твоят ефективен начин да бъдеш във форма! GYMSTICK е фитнес стик с ластици, позволяващ голямо разнообразие от движения и упражнения, които натовартват всяка мускулна група от тялото. В резултат от редовни тренировки се подобрява значително балансът, координацията, мускулната сила и издръжливост. Ластиците прикрепени към стиковете са с различно съпротивление, което прави тренировката достъпна и подходяща както за напълно начинаещи, така и за напреднали мъже и жени.


FIT VIBE тренировка

FIT VIBE тренировка - индивидуална функционална тренировка за дами само за 30 минути на ден. Тренировката включва упражнения със собствено тегло, допълнителни тежести и фитнес аксесоари, както и работа върху виброплатформа, което увеличава трудността на изпълнение и ефективността!
НАЗАД