Back to Top

Шоколадова терапияНАЗАД ЗА КОНТАКТИ

"Шоколадова терапия - Джим Палас"

Полезна информация

Шоколадова терапия

Шоколадът, какаото и какаовото масло са отлични овлажнители на кожата. Шоколадът също така съдържа кофеин, който стимулира кръвообращението и дава на кожата здрав вид. Ароматът на шоколад освобождава серотонин - същият хормон, който се отделя, когато сме влюбени и за много хора това носи чувство на щастие и намалява стреса. Шоколадовата терапия е истинска наслада за кожата и душата с релаксиращо и подмладяващо действие, гони стреса и допринася за постигане на душевно равновесие, изпълва с позитивна енергия. Терапията действа подхранващо на кожата, стимулира регенеративните процеси, предотвратява появата на бръчки, придава блестящ и равномерен вид на тена. За всичките прекрасни качества допринасят съдържащите се в какаото полифенолни съединения, които имат свойството да забавят процесите на стареене. Съчетаването им с чувството на наслада, което пораждат асоциациите с така обичаният от всички шоколад води до състояние, което може да се нарече Шоколадова мечта.

Ако се нуждаете от загуба на няколко см., то това е терапията за Вас. Стимулира елиминирането на токсини, участва в енергийния обмен. Подобрява периферната циркулация и заздравява стените на капилярите. Има липолитичен ефект, повишава телесната температура. Стимулира обонянието и повишава нивото на серотонин и ендорфин.

Резултата е дълготраен комфорт, свежест и релаксация. Освен това шоколадовите процедури стимулират производството на ендорфини “естествените хормони на удоволствието”, подхранват кожата в дълбочина, тонизират целия организъм. Всяка уважаваща себе си дама може да изпита благотворното въздействие на професионалните грижи с шоколад. Усещането е невероятно!


НАЗАД