Technogym TRX STRONG BY ZUMBA Kangoo Jumps Спининг Тае Бо FitVibe4 Йога Аеробика Пилатес Strong by Zumba Strong by Zumba

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ


 • ЯВОР - инструктор по TRX, Bulgarian Bag, Kettlebells и SUPLES.

   Тренировките при пълно съпротивление се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление. Единственият "уред", който е необходим, е т.нар. TRX, който позволява чрез корекция на позицията на тялото да се добави или отнеме от работната тежест. Характерно при този вид трениране е, че изолацията на отделна мускулна група без поддържащи мускули е доста сложна.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • ДИАНА - инструктор по Fly Yoga, Power Yoga.

    Чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавна, но освен това е и изключително полезна за цялото тяло. Болките в гърба, толкова присъщи за съвременния начин на живот отшумяват.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Йоанна Панкова - квалифициран кинезетерапевт.

   Целта на Превантивната и лечебно изправителна гимнастика е общото укрепване на двигателно-опорният апарат, изграждане на правилна стойка „телодържане“ и най-вече да предотврати процеса на гръбначните изкривявания, които се развиват в детска възраст. На всяко дете участващо в заниманията ни правим безплатно обследване за гръбначни асиметрии.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • МИРО - инструктор по ZUMBA FITNESS, STRONG BY ZUMBA

   Високо интензивна интервална тренировка, перфектно синхронизирана с музиката. Натоварването е изключително голямо, като прогресира по време на цялата тренировка.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • МАРИЯ - интруктор по ПИЛАТЕС.

   Пилатес - е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от германеца Йозеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • ИЛИЯНА - инструктор по ЙОГА.

    Днес йога се приема като древно учение за постигане на пълноценно физическо, духовно и морално здраве, начин за постигане на хармония със себе си и с околните.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Христина И НАТАЛИЯ - инструктори по KANGOO JUMPS.

    Канго Джъмпс - са обувките с най-слабо негативно въздействие в целия свят. Те предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб. Kangoo Jumps са иначе казано "фитнес зала в торба". Те отговарят на всички изисквания за пълноценна тренировка на тялото.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • ДЕСИ - инструктор по BODY BURNER, GYMSTICK, FIT VIBE.

    BODY BURNER - групова фитнес-аеробна програма, обединяваща силови и кардио упражнения, които оформят желаната мускулатура, подобряват дишането, циркулацията на кръвта и активизират процесите на изгаряне на мазнини. Тренировката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • БОРИСЛАВ - интструктор по H.I.R.T.S., HIIT и Табата.

  H.I.R.T.S. - (High Intensity Rope Training System) или тренировки с въже с висока интензивност е система от семейството на Suples. Създателят му, Иван Иванов, е изпитвал и подобрявал системата многократно.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • МИХАЕЛА - инструктор по ТАЕ БО.

   Уникална фитнес система - комбимация от бойни изкуства (бокс и карате ) и аеробика, създадена от Били Бланкс. Хореографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • РАЯ - инструктор по Шейпинг и SPINNING.

    Шейпинг - едно от направленията на ритмичната гимнастика насочено към оформянето на красиво и хармонично тяло. Името на гимнастиката произлиза от английската дума "shaping", която в превод означава - оформяне, но английският й корен подвежда за произхода на тази система от упражнения.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • НИНА - инструктор по FITNESS YOGA.

    FITNESS YOGA - е енергична форма на Йога, която бързо придоби популярност по целия свят, защото дава пълна тренировка на цялото тяло, включваща ГЪВКАВОСТ, .

  ВИЖ ПОВЕЧЕ