Up

Няма да се проведат следните групови занимания:
На 18.07/четвъртък/ Функционална тренировка с Наталия от 08:30 в зала 1.

ПРЕУСТАНОВЕНИ ТРЕНИРОВКИ ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН:
Kangoo Jumps с Хрис в неделя от 15:30;
Тае бо с Михаела в събота от 14:00 и неделя от 15:45;
Табата с Борко в събота от 18:00,
STRONG с Миро в неделя от 18:00.


X

TRX

Инструктор Явор

 TRX тренировките при пълно съпротивление се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление.

 Единственият "уред", който е необходим, е т.нар. TRX, който позволява чрез корекция на позицията на тялото да се добави или отнеме от работната тежест. Характерно при този вид трениране е, че изолацията на отделна мускулна група без поддържащи мускули е доста сложна. Това се дължи на факта, че тялото на трениращия се използва като система от лостове, противодействащи на гравитационните сили.

 По този начин за стабилизация биват ангажирани множество мускулни влакна по цялото тяло, като основни стабилизатори в повечето движения остават: коремно-поясния корсет и раменния пояс. Системата дава възможност за трениране в много равнини. В зависимост от позиционирането на тялото движенията могат да бъдат дърпащи или бутащи. А според точката на контакт с тялото могат да акцентират върху горната или долната част на тялото.

X

Bulgarian Bag

Инструктор Явор

  Българската торба е изработена от естествена кожа, а по-икономичните варианти са с винил. Вътрешността й е напълнена с подходящ материал, като това най-често е пясък, който може да е и предварително пакетиран в отделни малки пакетчета за по-лесна промяна на тежестта и по-голяма устойчивост на торбата при продължителна употреба.

X

Пудовки

Инструктор Явор

 Tози уред е за силово трениране. Пудовките са обли тежести, изцяло от метал с обла дръжка отгоре.

 Те са различни по тегло от 1 кг до 45 кг. Тренировките с тях се допълват с упражнения, с медицинска топка, набирания, скачане на въже и други свободни тежести.

 При този тип тренировка се залага сновно на трениране, което създава функционалност и тонизиране на цялото тяло. При вдигането на пудовка се активира цялото тяло, особено торса, за да работи като група от мускули, изграждайки сила и стабилност в същото време.

 Тренировките с пудовки ангажират няколко мускулни групи наведнъж. Затова са и много добър начин за тренировка на цялото тяло в кратък период от време.

X

STRONG

Инструктор Миро

 Високо интензивна интервална тренировка, перфектно синхронизирана с музиката. Натоварването е изключително голямо, като прогресира по време на цялата тренировка. Класът е разделен на четири части, всяка с по-високо натоварване от предишната, като след всяка част има кратка почивка за вода, поемане на въздух и успокояване на пулса.

 След всяка група интензивни упражнения следват по-леко интензивни за възстановяване. НЯМА НИКАКВИ ТАНЦИ!

 Чрез използването на вашето собствено тегло, ще подобрите мускулната си издръжливост, тонус, и дефиниция, и ще повишите горенето на калории дори след приключване на тренировката.

 Уникална групова фитнес тренировка без еквивалент. Всичко е здрави упражнения, синхронизирани перфектно с музиката. А музиката е УНИКАЛНА.

X

ZUMBA TONING

Инструктор Миро

 ZUMBA TONING е музика и движение. Музиката Ви кара да се движите, чувствате се страхотно и забравяте за ежедневните грижи и проблеми. ZUMBA FITNESS е нова форма на забавление и удоволствие. Нов начин за поддържане на цялото тяло. рай на скучните и еднообразни тренировки. Когато видите Зумба клас в действие, искате да участвате възможно най-скоро.

 Зумба използва лесни за изпълнение движения, които се запомнят бързо и не изискват предварителна танцова или друга подготовка. Ще можете да се докоснете до много ритми като меренге, регетон, бачата, салса, кумбия, кебрадита, танго, ча-ча, самба, боливуд, бели денс, африкански, калипсо, диско, хип хоп, фънк, реге, китайски, индийски, японски, суинг, гръцки и др. Зумба е предназначена за всички, без ограничения от възраст и пол.

X

Body Burner

Инструктор Деси

 BODY BURNER e групова фитнес-аеробна програма, обединяваща силови и кардио упражнения, които оформят желаната мускулатура, подобряват дишането, циркулацията на кръвта и активизират процесите на изгаряне на мазнини.

 Тренировката е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.

X

GYMSTICK

Инструктор Деси

 GYMSTICK e фитнес стик с ластици, който предлага голямо разнообразие от упражнения за стягане и оформяне на мускулатурата, подобрява позицията на тялото, баланса и концентрацията.

 По време на тренировка GYMSTICK дава възможност сам да определяш натоварването и степента на съпротивление, което прави тренировката подходяща както за активно спортуващи, така и за напълно начинаещи.

 
X

BODY BALL

Инструктор Деси

 BODY BALL - нискоинтензивна групова тренировка, включваща упражнения за укрепване на мускулатурата, развиване на координацията и равновесието.

 В резултат от тренировката се подобрява подвижността на гъбра, еластичността на мускулите и ставните връзки. Заниманието е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали.

X

Флай йога

Инструктор Диана

 Флай йога е чудесен начин да се отърсите от ежедневния стрес, защото е забавна, но освен това е и изключително полезна за цялото тяло. Висейки свободно в люлката давате шанс на гръбнака си да се изпъне и заеме своята нормална форма, което се отразява и върху работата на вътрешните органи.

 Въздушната йога като цяло повишава издръжливостта и гъвкавостта на тялото. Подобреното кръвообращение повишава еластичността на кръвоносните съдове и така предпазва от високо кръвно налягане. Мускулите на гърба и шията се разтягат под собствената си тежест и отпускайки се те намаляват напрежението в централната нервна система.

 Чрез люлката се постигат чести промени на положението на тялото, което спомага перисталтиката на червата и функцията на щитовидната жлеза, които заедно с подобрения кръвообращение, лимфен поток и метаболизъм са основните фактори за отстраняване на излишните мазнини и нормализиране на теглото.

X

Power Yoga

Инструктор Диана

 Фет бърнинг йога е синтез от гъвкавост, сила, концентрация и издръжливост. Тя е динамична силова йога, която се изпълнява в спокойно темпо, без резки движения. От една поза в друга се „влиза” с плавни, но динамични движения и контролирана дихателна техника. Редуват се активност и почивка, отпускане и контрол, сила и разтягане.

 Упражненията тонизират вътрешните органи и ги стимулират да работят с пълна ефективност, ускоряват обмяната на веществата, усилват вътрешната топлина, стимулират кръвообращението и изгарянето на мазнините и ускоряват процеса на детоксикация, намаляват стреса и апетита! Стандартните йога пози са обединени в 90 минутен комплекс, който тренира цялото тяло. Те имат силен ефект върху жлезите и нервната система, поддържат организма в блестящо здраве и доставят на практикуващия голямо количество енергия, по-добра концентрация, правят го по-щастлив и по-удовлетворен от живота.

 ФЕТ БЪРНИНГ ЙОГА извайва мускулите ви в дължина, съхранява ставите млади и преобразува външността ви от главата до петите! Ключът на успеха е в ангажирането не само на големите повърхностни мускули, а и на най-дълбоките мускулни слоеве!

X

FIT JUMPING

Инструктор Нели

 Cкaчaнeтo нa бaтyт нe e дeтинщинa, a идeaлeн нaчин дa пocпopтyвaш. Зa дa cи нaпpaвитe eднa пo-paзличнa кapдиo тpeниpoвкa. Идeалeн зa любитeлитe нa нecтaндapтнoтo. Чyдecнa тpeниpoвкa зa гopeнe нa мaзнини. Укpeпвa цялaтa мycкyлaтypa нa тялoтo. Cмятa ce, чe cкaчaнeтo нa бaтyт e пo-пoлeзнo oт тичaнeтo.

Pecпeктивнo 10 минyти нa бaтyтa имaт cъщия eфeкт, кaктo 30 минyти тичaнe. Имa и eдин дoпълнитeлeн плюc: нa бaтyтa ce тpeниpaт изключитeлнo eфeктивнo чyвcтвoтo зa paвнoвecиe и мoтopикaтa. Paзвивa мнoгoкpaтнo вaшaтa двигaтeлнa кyлтypa и кoopдинaция.

 Идeaлнo cpeдcвo зa paзтoвapвaнe oт cтpeca. Aкo иcкaтe пpocтo дa ce пoзaбaвлявaтe и изпoтите. Aкo иcкaтe дa cи пpипoмнитe пoзaбpaвeни пpиятни дeтcки изживявaния. Mини бaтyтa e идeaлeн зa yпoтpeбa кaктo нaвън,тaка и в дoмaшни ycлoвия,зaщoтo e лecнo пpeнocим и кoмпaктeн.

X

Класическа Йога

Инструктор Илияна

  Йогата се приема като древно учение за постигане на пълноценно физическо, духовно и морално здраве, начин за постигане на хармония със себе си и с околните. Традиционната медицина поставя йогата на първо място в борбата срещу остаряването.

  Йога е науката, която води по пътя на опознаване на човешката същност и целта й е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас.

X

Медитация

Инструктор Илияна

  No dimension е активна центрираща медитация основаваща се на древните Суфи техники, в последствие преработена и доразвита от Ошо. Суфизма е древен метод за контакт с истинската красота, чрез практиката.

  Кундалини медитация „Кундалини” се състои от 4 фази, всяка по 15 минути и се изпълнява предимно вечер. Първите две фази са активни - тръскане и танцуване, което ни позволява да се оттърсим от натрупанато през деня напрежение. Те действат като „енергиен душ”, който раздвижва свободно енергиите в тялото и ни помага да се отпуснем в покоя на следващите две фази.

X

Класическа Йога

Инструктор Катя

  Йогата се приема като древно учение за постигане на пълноценно физическо, духовно и морално здраве, начин за постигане на хармония със себе си и с околните. Традиционната медицина поставя йогата на първо място в борбата срещу остаряването.

  Йога е науката, която води по пътя на опознаване на човешката същност и целта й е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас.

X

Пилатес

Инструктор Мария

 Пилатес е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от германеца Йозеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна. Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху опредена област, характерно за фитнес системите. Целта е постигане на равновесие, подобряване на кръвообращението, облекчаване от стреса, повишаване на издръжливостта.

 Основната цел на упражненията Пилатес е да заздрави мускулите, свързани с гръбнака и тези, намиращи се около и в дъното на коремната кухина. От тези мускули зависи цялото движение и стабилност на тялото. Когато тези мускали са силни, те подкрепят гръбначния стълб.

X

BODY BLAST

Инструктор Таня

  BODY BLAST - 60 минутна комбинирана програма състояща се от две части - кардио и упражнения за стягане, която ще ви помогне да постигнете мечтаното от Вас тяло. Натоварването е балансирано за всяка група мускули, а темпото на упражненията, които се изпълняват е умерено. Всичко това е съчетано с повдигаща духа и настроението музика. Тази програма Ви дава всичко, от което имате нужда, за да постигнете желания резултата – и да се забавлявате докато я изпълнявате.

 Аеробната част поддържа пулса Ви в зоната за изгаряне на мазнини, докато втората част включва упражнения за стягане и оформяне на проблемните зони, изгаряне на калории и ускоряване на метаболизма Ви.

X

KANGOO JUMPS

     Събудете детето в себе си! Kangoo Jumps създава такова състояние на еуфория - чувство за сила, лекота и радост, че и Вие ще ги заобичате, независимо от Вашата възраст и физическа подготовка.  Kangoo Jumps e един забавен, здравословен начин да се отпуснете и да се забавлявате.
  Kangoo Power e високо мотивираща интервална тренировъчна програма, която е създадена за изграждането на мускулна сила и издържливост. Основните движения са много лесни, затова и програмата е подходяща за широк кръг трениращи. Като цяло подобрява силата, стимулира бързината на рефлексите и координацията между мускулните влакна. Програмата предпазва от костно-ставни травми, които се получават в следствие на нисък мускулен тонус.

     Предимства при използването на Kangoo Jumps:

 • Impact Protect System (IPS) - Предпазва стави, мускули и гръбначен стълб, обира до 80% от стреса;
 • До 25% по-ефективна тренировка;

 • Подобрява се функцията на сърдечносъдовата система;

 • Подобрява се функцията на лимфната система, съответно метаболизма;

 • Значително цялостно повишаване на силата;

 • Тренира се устойчивост, без да се предизвикват контузии в ставите;

 • Значително подобряване на баланса и стойката;

 • Повишава се мускулната плътност, посредством плиометрична тренировка;

 • Повишава се усвояването на калций в костите, благодарение на биомеханичната сила, която стимулира синтеза на продуктивни костни клетки;

 • Увеличава издръжливостта на тялото;

 • Подобрява се мозъчната дейност, поради включени различни елементи в тренировката, които изискват концентрация и съсредоточеност;

 • X

  KANGOO JUMPS

       Събудете детето в себе си! Kangoo Jumps създава такова състояние на еуфория - чувство за сила, лекота и радост, че и Вие ще ги заобичате, независимо от Вашата възраст и физическа подготовка.  Kangoo Jumps e един забавен, здравословен начин да се отпуснете и да се забавлявате.
    Kangoo Power e високо мотивираща интервална тренировъчна програма, която е създадена за изграждането на мускулна сила и издържливост. Основните движения са много лесни, затова и програмата е подходяща за широк кръг трениращи. Като цяло подобрява силата, стимулира бързината на рефлексите и координацията между мускулните влакна. Програмата предпазва от костно-ставни травми, които се получават в следствие на нисък мускулен тонус.

       Предимства при използването на Kangoo Jumps:

 • Impact Protect System (IPS) - Предпазва стави, мускули и гръбначен стълб, обира до 80% от стреса;
 • До 25% по-ефективна тренировка;

 • Подобрява се функцията на сърдечносъдовата система;

 • Подобрява се функцията на лимфната система, съответно метаболизма;

 • Значително цялостно повишаване на силата;

 • Тренира се устойчивост, без да се предизвикват контузии в ставите;

 • Значително подобряване на баланса и стойката;

 • Повишава се мускулната плътност, посредством плиометрична тренировка;

 • Повишава се усвояването на калций в костите, благодарение на биомеханичната сила, която стимулира синтеза на продуктивни костни клетки;

 • Увеличава издръжливостта на тялото;

 • Подобрява се мозъчната дейност, поради включени различни елементи в тренировката, които изискват концентрация и съсредоточеност;

 • X

  METAFIT

  Инструктор Галя

   METAFIT - Истинска високо интензивна интервална тренировка.

  Какво дава Мetafit? -Забързва метаболизма до краен предел; -Увеличава мускулната маса; -Подобрява цялостната физическа подготовка; -100% изгаряне на мазнини.

  Защо да тренираме Metafit или защо да го включим в тренировачната ни програма? -Да изгорим огромно количество калории за кратко време; -Да изхабим всичкия глюкоген; -Високото ниво на метаболизма диктува колко калории ще изгорим.

  Инструктор: Галя Сертифициран Персонален, групов инструктор и диетолог с чуждестранен опит. Групови класове: -Метафит HIIT; -Кондиционална тренировка за ММА бойци; -Йога учител , Меркандея йога Бали, Лечебна и рехабилитационна йога; -Инструктор по Пенчак Силат,Индонезииско бойно изкуство.

  X

  Тае Бо

  Инструктор Михаела

   ТАЕ БО е уникална фитнес система - комбимация от бойни изкуства (бокс и карате) и аеробика, създадена от Били Бланкс. Хореографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика.

   Терминът ТАЕ БO, се състои от две думи „ТAE", което на корейски означава крак и е свързан с ритниците и работата за долната част на тялото и „BO" - съкратено от „box", идва от бокса и се отнася за комбинациите за горната част на тялото - ударите. ТAE БO е една емоционална тренировка, отличен начин за горене на калории, придобиване на сила, издръжливост, баланс и координация и извайване на мускулатурата на цялото тяло.

  X

  ШЕЙПИНГ

  Инструктор Рая

   ШЕЙПИНГ е едно от направленията на ритмичната гимнастика насочено към оформянето на красиво и хармонично тяло. Името на гимнастиката произлиза от английската дума "shaping", която в превод означава - оформяне, но английският й корен подвежда за произхода на тази система от упражнения. Тя е създадена 1988 година от научен екип в Санкт Петербург (Русия) под ръководството на Илья Викторович Прохорцев и в основата й стои патентована компютърна програма свързана с телесните пропорции.

   В основата на шейпингa са упражнения с много повторения и максимална амплитуда, включени в тренировка състояща се от 11 части, всяка от които по 5 мин. Във всяка от отделните части се натоварва определена мускулна група от тялото, като акцентът пада върху проблемните зони при жените - бедра, седалище, гърди, ханш. Упражненията се правят най-често 2-3 пъти седмично.

  X

  СПИНИНГ

  Инструктор Рая

   СПИНИНГ е групово аеробно занимание, изразяващо се в организирано каране на специално пригодени за случая колела на закрито, наречени спинери. Натоварването се регулира чрез винт за съпротивлeниe, с който е снабдено всяко спининг колело.

   Спининг (Spinning) е тренировъчна програма, която се води от квалифициран инструктор под звуците на хитова музика и специално осветление. Трае 60 минути и представлява комбинация от колоездене и различни серии упражнения за всичките мускулни групи на тялото. Това от своя страна държи в напрежение абсолютно всички мускули на тялото, което трябва да променя позицията си съобразно това. Тренировката обаче не води до натрупване на мускулна маса.

   Резултатът от нея е изчистване на подкожните мазнини, което става посредством поддържане на по-висок пулс. Това от своя страна повишава телесната температура на организма, което води до усилено горене на мазнини. При една 45 минутна тренировка се изгарят над 500 калории.

   Спинингът е подходящ за хора от най-различна възраст и физическа форма. Подобрява състоянието на сърдечносъдовата система, мускулния тонус и издръжливостта. Освен това не се влияе от атмосферните условия и е прекрасен начин за заклетите велосипедисти да останат във форма през цялата година.

  X

  Kick Box Conditioning Klass

  Инструктор Никола

  Никола Андонов треньор по Бокс и Kик Бокс, дипломиран в НСА „Васил Левски” и атестиран от Българската конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай. Многократен шампион и вицешампион по Кик Бокс. За всички, които си мислят, че основните цели на кикбокса са избиване на зъбите, разцепване на веждите, смазване на носа, в общи линии лицево-челюстно преобразяване на опонента, микро-макро фрактури и тежки мускулни травми, препоръчваме да посетят една Бокс или Кик Бокс тренировка и сами да преценят дали наистина е така и дали си заслужава. Всяка тренировка започва със загрявка, следват техники и "кондики", а последният половин час е най-натоварващ. Атрактивните техники от Кик Бокса се редуват с комбинации от динамични, статодинамични, интензивни интервални натоварвания, множество упражнения с тежести и със собствено тегло. Чрез методите на спортната тренировка по Кик Бокс ще ви предизвикаме и ще ви запознаем с нови, неподозирани от Вас измерения на физическите натоварвания. Ще ви потопим в сладка хипогликемия, лека хипоксия и много литри пот. След всичко това ще ви поотупаме с Кикове и ще ви покажем новите хоризонти на вашата сила, издръжливост и функционалност, за която винаги сте си мечтали в комплект с нови опънати бедра и тонизирано дупе - за желаещите.

  Силни и издръжливи в отлична физическа форма с повишена функционалност и нови умения в лицево челюстната хирургия. Предизвикателство? Тест? Умора? Преодоляване на себе си!?! Дисциплина!!! Дали са вашите стихии. Очакваме Ви, за да разберем това...!

  X

  Пластика

  Инструктор Здравена

  Здравена Накиева - дългодишна състезателка по художествена гимнастика, професионален танцьор и акробат в танцовата школа на Нина Козина.

  Пластиката е групово занимание, което не само помага да изваем своето тяло, но и да придобием по-голяма гъвкавост. За първи път този клас се е преподавал във гр.Варна от своя създател - хореографът Нина Козина.

  X

  H.I.R.T.S.

  Инструктор Борислав

  H.I.R.T.S. - (High Intensity Rope Training System) или тренировки с въже с висока интензивност е система от семейството на Suples. Създателят му, Иван Иванов, е изпитвал и подобрявал системата многократно.

  В днешния си вид с нея тренират не само спортисти от световно ниво, но и фитнес ентусиасти, които търсят нови предизвикателни начини да се упражняват, да останат здрави и да са във форма.

  H.I.R.T.S се използва за различни видове силови и кондиционни тренировки. Системата представлява съвкупност от ластици, въже, метален лост и колан за кръста. Огромните възможности за различни упражнения като дърпане на въжето, интервалните тренировки за крака като спринтове и скокове, комбинацията от дърпащи и бутащи упражнения правят системата една от най-добрите на пазара.

  X

  HIIT и Табата

  Инструктор Борислав

  Методът Табата и HIIT - са високоинтензивни тренировъчни режими. Във време, когато повечето хора търсят ефикасни и ефективни тренировки, високо-интервалните кардио тренировки (HIIT) като Tabata са идеалният начин да постигнете мечтаната фигура.

  Според проучване, проведено от Американския колеж по спортна медицина, те са сред най-добрите фитнес тенденции за 2017 г.

  Изследвания се установили, че HIIT изгаря мастната тъкан по-ефективно от упражненията с ниска интензивност - до 50% по-ефективно. Също така е доказано, че ускорява метаболизма ви, като ви помага да изгаряте повече калории през целия ден, а не само по време на тренировката.

  Не бързайте да се радвате, това ще са най-дългите минути в живота ви! Ако си мислите, че 20 секунди манават бързо - то никога не сте правили Табата...

  X

  FITNESS YOGA

  Инструктор Нина

  FITNESS YOGA - Fitness Yoga е енергична форма на Йога, която бързо придоби популярност по целия свят, защото дава пълна тренировка на цялото тяло, включваща ГЪВКАВОСТ, ТОНИЗИРАНЕ и СИЛА. Включва също някои сърдечно-съдови упражнения, които определено насърчават ЗАГУБАТА НА ТЕГЛО! Ще има гири, ще има ластици , ще има темпо , ще има тонизираща музика.. ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТИ!

  X

  SUPLES

  Инструктор Явор

  SUPLES - Някога озовали ли сте се пред фитнес залата и да се чудите какво да правите днес? Или дори дали да влезете, понеже ви е скучно? Всичко е наред, всички сме го правили! Предизвикайте тялото си с кръговите тренировки. Гарантираме ви, че не само ще се влюбите в тях, а ще откриете много нови и интересни неща.

  Кръговата тренировка представлява група от упражнения, които се изпълняват едно след друго за определени интервали от време. Този тип тренировки ви карат да работите максимално за минимален период от време. Те са чудесен инструмент за хора, които искат да загубят килограми или да увеличат общата си издръжливост и да подобрят координацията си. Често хората си мислят, че кръговата тренировка основно е вдигане на тежести, докато всъщност тя е съвкупност от силови и кардио упражнения.

  Защо да правя кръгови тренировки:

  - влизате във форма без да е нужно да изграждате огромна мускулна маса

  - подобряват общата физическа подготовка и мускулната издръжливост

  - работи цялото тяло, а не отделни мускулни групи

  - ускорява метаболизма и горите калории дори след края на тренировката

  - запознавате се с нови уреди и методи за тренировка

  - кръговите тренировки са по-ефективни и по-интересни от тези във фитнеса

  - пестите време, продължителността на една тренировка е само 45 минути

  X

  BODY COMBAT

  Инструктор Лилия

  BODY COMBAT - е аеробно групово занимание, в което се включват различни бойни изкуства. Работи се върху всички мускулни групи. Развива се силата, издържливостта и гъвкавостта.

  X

  Гимнастика за деца

  Кинезетерапевт Йоанна

  Изправителната гимнастика е един от основните методи за профилактика и лечение на гръбначните изкривявания.

  В Gym Palace обръщаме особено внимание на профилактиката на здравето и правилната стойка на малчуганите.

  На какво се дължи изкривяването на гръбнака при децата?

  Причините за появата на изкривяванията са различни:

  -неправилна стойка;

  -слаба мускулатура на тялото, поява на мускулен дисбаланс между гръбна и коремна мускулатура;

  -неправилно натоварване при спортни занимания;

  -костни и нервно-мускулни заболявания.

  Много е важно ранното диагностициране на проблема, тъй като тогава процесът е обратим и е възможно напълно възвръщане на правилната стойка и добрия мускулен баланс между мускулите на тялото. Ако не се обърне внимание, процесът може да се задълбочи и да се засегнат формата и структурата на самите прешлени, вследствие на което, гръбначното изкривяване се превръща в структурно.

  X

  Schwinn Cycling

  Инструктор Василена

   

  ГРАФИК НА ПРОВЕЖДАНИТЕ ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ В ЗАЛА I ОТ 15.07 ДО 21.07.2019г.


  Тренировките по Бокс, Пудовки, Bulgarian Bag, TRX, Kangoo Jumps и Yoga Fly се провеждат след предварително записване на рецепция или на тел. : 052/ 685 586

  Тренировките по Пудовки, ТRX и Bulgarian Bag за начинаещи се провеждат след предварителна уговорка с инструктора на тел. : 0895/ 646 247 (Явор).

  Тренировките по Пудовки, ТRX, Bulgarian Bag, SUPLES, Tabata/HIIT, H.I.R.T.S. и Kangoo Jumps са включени към картите на SODEXO SPORT PASS с доплащане на рецепция 4 лв..


  ГРАФИК НА ПРОВЕЖДАНИТЕ ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ В ЗАЛА II ОТ 15.07 ДО 21.07.2019 г.

  Екипът на "Джим Палас" запазва правото си на промени без предизвестие! Поради това е желателно да следите актуализацията на страницата.